!! Groetjes (by Ruth) neemt voor onbepaalde tijd geen nieuwe ontwerp opdrachten meer aan !!

 

Wil je graag een uniek ontwerp op maat? Ik maak het met veel plezier voor je! 

Werkwijze:

Een ontwerp op maat maak ik na aanleiding van jouw wensen. Omschrijf in je mail (groetjesbyruth@gmail.com) zo uitgebreid mogelijk wat je wensen zijn en wat je voor ogen hebt.

Nadat duidelijk is wat je graag wilt, zal ik een offerte voor je maken. Als de offerte akkoord is ga ik voor je aan de slag.                                                                                                                     . 

Het ontwerp is binnen ongeveer 4 weken klaar. Je krijgt het ontwerp dan digitaal toegestuurd. Aanpassingen zijn mogelijk, bij de prijs op de offerte zijn twee aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp akkoord is, krijg je het ontwerp, na betaling, digitaal toegestuurd of druk ik de bestelling voor je af. Een proefdruk is natuurlijk ook mogelijk.

Betaling kan via een betaalverzoek of een bankoverschrijving.

Prijzen

Ik hou van transparantie en heb er daarom voor gekozen om open te zijn over de kosten van een uniek ontwerp. Gezamenlijk bedenken we hoe het ontwerp eruit komt te zien en dat werk ik met veel liefde en plezier uit. Per ontwerp ben ik gemiddeld 5 uur bezig. Naast het ontwerpen heb ik te maken met drukkosten. Dat is afhankelijk van papiersoort, gevouwen/enkel, soort envelop en natuurlijk het aantal. Als startend bedrijf heb ik de kleine ondernemersregeling, daarom zal er geen BTW berekend worden over de prijs.

Prijslijst (exclusief drukkosten):

  • Illustratie skyline – €150
  • Illustratie huis/gebouw – €50
  • Illustratie minimalistisch – €50-75
  • Illustratie gedetailleerd – €125
  • Illustratie portret minimalistisch – €50

Onder deze tekst vind je voorbeelden van de ontwerpen. Zo krijg je een beetje een idee hoe elke categorie er uit kan zien. 

Wil je een bestaand ontwerp personaliseren? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Stuur gerust een mailtje voor vrijblijvend meer informatie.

Voorbeelden illustratie milimalistisch
Voorbeelden portret minimalistisch
Voorbeelden illustratie gedetailleerd
Voorbeelden illustratie skyline
Voorbeelden illustratie huis/gebouw